Dette websted ejes af
Leth Isolering ApS
Gunhildsvej 2
8660 Skanderborg
Tlf. 30 32 09 94
mikael@leth-isolering.dk
Hvad er Cookies?
“En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgĂ„ allerede lagrede oplysninger pĂ„ brugerens pc, smartphone, ipad eller lignende med det formĂ„l at indhente data om brugeren.” Kilde og mere information: http://erhvervsstyrelsen.dk/
SĂ„dan sletter eller blokerer du for cookies

 

FormÄl med cookies pÄ vores website
Leth-Isolering.dk bruger cookies til at registrere fÊrden pÄ websitet. F.eks. hvor mange sider bliver besÞgt, hvor lang tid de forskellige sider bliver besÞgt og hvordan sÞgefunktionen bruges. FormÄlet er at indhente data om brugerens fÊrden, for at forbedre brugervenligheden og funktionaliteten samt til udarbejdelse af statistik.
Ved tilmelding af nyhedsbrev og kontaktformularer, indsamler vi personlige informationer (se léngere nede under ‘brug af personoplysninger’).

 

Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at mÄle trafikken pÄ websitet. Du kan fravÊlge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives ikke til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.
Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering enten via vores kontaktformularer eller tilmelding til nyhedsbrev.
Her indsamles oplysninger om bl.a. navn, adresse, postnummer, e-mail og interesser.
Personoplysninger bruges til at gennemfÞre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at fÄ stÞrre kendskab til dig og Þvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersÞgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

 

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du Þnsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hosLeth-Isolering.dk, skal du rette henvendelse pÄ mikael@leth-isolering.dk eller telefon 30 32 09 94. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at fÄ indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gÞre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger
IfÞlge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger pÄ computere med begrÊnset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres lÞbende for at afgÞre, om vores brugeroplysninger hÄndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverfÞrsler via internettet. Det betyder, at der kan vÊre en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, nÄr data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver sÄledes dine personlige oplysninger pÄ eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres lÞbende efterhÄnden som det formÄl, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes hÞjst i 12 mÄneder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at Êndringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nÞdvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og Êndre nÊrvÊrende retningslinjer for behandling af personoplysninger.
GĂžr vi det, retter vi datoen for “senest opdateret” nederst pĂ„ siden. I tilfĂŠlde af vĂŠsentlige ĂŠndringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse pĂ„ vores websites.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifÞlge persondataloven ret til at fÄ oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henfÞres til dig. SÄfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at krÊve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gÞre indsigelse mod, at oplysninger om dig gÞres til genstand for behandling.
Du kan ogsÄ til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrÞrende dig.

 

Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
Senest opdateret april 2016