Dette websted ejes af
Leth Isolering ApS
Gunhildsvej 2
8660 Skanderborg
Tlf. 30 32 09 94
mikael@leth-isolering.dk
Hvad er Cookies?
‚ÄúEn cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilg√• allerede lagrede oplysninger p√• brugerens pc, smartphone, ipad eller lignende med det form√•l at indhente data om brugeren.‚ÄĚ Kilde og mere information: http://erhvervsstyrelsen.dk/
Sådan sletter eller blokerer du for cookies

 

Formål med cookies på vores website
Leth-Isolering.dk¬†bruger cookies til at registrere f√¶rden p√• websitet. F.eks. hvor mange sider bliver bes√łgt, hvor lang tid de forskellige sider bliver bes√łgt og hvordan s√łgefunktionen bruges. Form√•let er at indhente data om brugerens f√¶rden, for at forbedre brugervenligheden og funktionaliteten samt til udarbejdelse af statistik.
Ved tilmelding af nyhedsbrev og kontaktformularer, indsamler vi personlige informationer (se l√¶ngere nede under ‚Äėbrug af personoplysninger‚Äô).

 

Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives ikke til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.
Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering enten via vores kontaktformularer eller tilmelding til nyhedsbrev.
Her indsamles oplysninger om bl.a. navn, adresse, postnummer, e-mail og interesser.
Personoplysninger bruges til at gennemf√łre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at f√• st√łrre kendskab til dig og √łvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte unders√łgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

 

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du √łnsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hosLeth-Isolering.dk, skal du rette henvendelse p√• mikael@leth-isolering.dk¬†eller telefon 30 32 09 94. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at f√• indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan g√łre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger
If√łlge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger p√• computere med begr√¶nset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres l√łbende for at afg√łre, om vores brugeroplysninger h√•ndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverf√łrsler via internettet. Det betyder, at der kan v√¶re en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, n√•r data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver s√•ledes dine personlige oplysninger p√• eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres l√łbende efterh√•nden som det form√•l, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes h√łjst i 12 m√•neder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at √¶ndringer i vores behandling af personoplysninger kan blive n√łdvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og √¶ndre n√¶rv√¶rende retningslinjer for behandling af personoplysninger.
G√łr vi det, retter vi datoen for ‚Äúsenest opdateret‚ÄĚ nederst p√• siden. I tilf√¶lde af v√¶sentlige √¶ndringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse p√• vores websites.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du if√łlge persondataloven ret til at f√• oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henf√łres til dig. S√•fremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kr√¶ve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid g√łre indsigelse mod, at oplysninger om dig g√łres til genstand for behandling.
Du kan ogs√• til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr√łrende dig.

 

Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
Senest opdateret april 2016