Loftisolering i hele Østjylland

Ønsker du at nedsætte varmeregningen og skabe et bedre indeklima? Så er loftisolering måske den vigtige isoleringsform. Varme stiger opad, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på, om loftet er ordentligt isoleret.

Hos Leth Isolering ApS udfører vi loftisolering med papiruld og er behjælpelige ved ethvert byggeri, såvel private boliger som erhvervsbygninger.

Vi har mange års erfaring med loftisolering

Der kan være mange årsager til dårlig og utæt loftisolering. Det kræver ofte erfaring på området, og i den forbindelse er vi behjælpelige.Det er bl.a. et lovkrav, at isoleringslaget er min. 300 mm. På ældre huse er dette ikke altid tilfældet, og der er derfor al mulig grund til at tjekket sin loftisolering. Hos Leth Isolering ApS ser vi også tit, at loftisoleringen har sprækker og revner, ligesom eventuelle flyttekasser mm. kan have trykket isoleringen sammen. Dette resulterer i en dårligere isoleringsevne.

Er du i tvivl, om boligen behøver ny loftisolering? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på tlf. 30 32 09 94

Vi kommer gerne ud og kontrollerer jeres nuværende loftisolering. Bor du i Østjylland, f.eks. Skanderborg eller Århus, er vi en ideel samarbejdspartner. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi udfører også isolering af vinduerhulmur, efterisolering samt papirisolering.