Mød Mikael Fra Leth Isolering

Lokal isolering

Vi holder til i Skanderborg, og kører ud til hele Østjylland.

41+ Års Erfaring

Mikael Leth har i mange år haft selvstændig tømrervirksomhed, og valgte i 2006 at sætte fokus på miljørigtig isolering i form af papirisolering. I dag er Mikael autoriseret isolatør og driver firmaet Leth Isolering ApS

Skriv til os

Leth Isolering ApS

Mere om Mikael Leth & Leth Isolering

Mikael begyndte sin karriere i Norge, hvor han i 1986 startede egen tømrervirksomhed.

I 1990 valgte Mikael at udvide sine kompetencer, hvorfor han læste til byggetekniker på byggeteknisk højskole i København. Igennem årene har tømrerfirmaet varetaget mange –små og store- byggeopgaver, og Mikael har herigennem oparbejdet en solid erfaring indenfor byggebranchen. For ca 10 år siden begyndte Mikael endvidere at interessere sig for alternativ isolering, og i 2006, hvor den første maskine til indblæsning af papirisolering blev indkøbt, udvidede tømrermesteren således firmaets virkeområde. Efterspørgslen på den alternative og miljørigtige isolering steg hurtigt, hvorfor Mikael i 2009 valgte at satse på papirisolering og indkøbte en større trailer og indblæsningsmaskine. Firmaets navn blev i den forbindelse ændret til LETH ISOLERING.

Mikael Leth har igennem de sidste mange år stået for mange spændende isoleringsprojekter udblæst med papirisolering. Her iblandt Den Jyske Håndværkerskole i Hadsten, hvor 5.300m2 blev efterisoleret med 200mm papirisolering. Foruden dette, udfører Mikael bl.a. loftisolering, isolering af vinduer, hulmursisolering, efterisolering mv.